VoiceBCN

Descobreix la teva veu i gaudeix de la llibertat de cantar.

(placeholder)

Classes i Tallers

Contact

Programa la teva primera classe i comença a gaudir de la teva veu!


VoiceBCN

Barcelona, Spain

E-mail: patricia@patriciacaicedo.com

Tel: +34 696 144 766

El millor lloc per aprendre a cantar a Barcelona


Entendre que cada persona té una veu única és la base d'un bon ensenyament vocal.


Qualsevol que sigui el seu estil musical, en VoiceBCN rebrà les eines que li permetin desenvolupar les màximes capacitats de la seva veu.  


Patricia Caicedo incorpora el seu coneixement del cos i la ment humanes en l'ensenyament del cant i afirma que el procés de descobrir la pròpia veu condueix al creixement personal en permetre'ns superar les pors i acceptar el nostre propi so.


En VoiceBCN vostè rebrà una formació integral que inclou tècniques de respiració, postura i consciència corporal, classes de dicció i interpretació, preparació d'audicions, desenvolupament de repertori i teràpia per a persones amb transtorns vocals.  Totes les eines per cantar amb completa llibertat.

.

Sobre Patricia

Reconeguda intèrpret del repertori vocal ibèric i llatinoamericà, Patricia ha cantat en importants escenaris a Europa, els Estats Units i Amèrica Llatina. El seu repertori abasta obres de música antiga has música contemporània escrit por compositores iberoamericans.


Com musicóloga es reconeguda com a experta en ho estudio de la història i la interpretació de la cançó artística ibèrica i llatinoamericana havent publicat 5 llibres i 8 CDs.


Patricia és la fundadora i directora del Barcelona Festival of Song, un curs d'estiu dedicat a l'estudi de la història i la interpretació del repertori vocal iberoamericà.  Freqüentment és convidada com a professora en universitats dels EUA.


És doctora en musicologia per la Universitat Complutense de Madrid i metgessa per l'Escola Colombiana de Medicina.  


www.patriciacaicedo.com


Aprengui a parlar en públic

millori el treball en equip

Millori la seva imatge i presència


En VoiceBCN oferim tallers per a empreses per ajudar a desenvolupar i enfortir les habilitats comunicatives dels equips.

Com resultat els equips de treball milloren la seva empatia, habilitats de negociaci, tolerància i creativitat.

En VoiceBCN aprendrà a millorar la seva presència escènica, ús del cos, habilitats per parlar en públic i fer presentacions. Millorarà la seva confiança i projectarà seguretat.

Adquirirà habilitats pràctiques i fàcils d'incorporar en la vida diària que tindran gran impacte en la forma en què els altres ho perceben.

La seva imatge pública millorarà substancialment.


Si busca millorar les seves habilitats per parlar en públic i fer presentacions li ajudarem a aconseguir-ho.

Les classes s'adapten a les necessitats i objectius de cada persona.

Milloraran la seva auto-estima, l'expressió de les seves emocions i les seves habilitats comunicatives.


Aprengui a cantar amb una cantant que ha actuat com a solista en escenaris internacionals, que coneix els mecanismes de producció vocal i que ha ensenyat en algunes de les universitats més importants del món.